Сніданок в 1-й день – можна поснідати вдома або взяти з собою їжу, щоб перекусити під час руху автобуса або під час стоянок.
Обід в 1-й день – відбувається в ресторані “Ґражда” міста Яремче. Меню: салат з капусти, борщ, картопляне пюре з курячою відбивною, хліб, компот.
Вартість 65 грн.
Вечеря в 1-й день – в готелі під час свята “ГУЦУЛЬСЬКА ЗАБАВА!”. Пропоновані страви гуцульської кухні: юшка з білих грибів, голубці зі сметаною, солодкий почастунок, хліб, узвар.
Вартість 50 грн.
Сніданок в 2-й день – в готелі, пропоноване меню: яєчня, два домашніх круасани, сир, масло, хліб, чай.
Вартість 45 грн.
Обід в 2-й день – на турбазі “Заросляк” після спуску з Говерли. Пропоноване меню: салат овочевий (огірок, помідор, перець, капуста, буряк), борщ, січеники з рисом, хліб, компот.
Вартість 65 грн./особа.