Сироварня Біласовиці — це локальна сироварня Закарпаття, яка завжди рада гостям. Ми віримо в усе автентичне, тому ніколи не копіюємо рецептур відомих сирів. Сироварня розташована на висоті 600 метрів, а для приготування сиру беремо молоко тварин, які пасуться на висоті 800-1000 метрів.
Нехай пармезан роблять в Італії, маасдам і гауду — у Нідерландах, а грюєр — у Швейцарії. Ми в “Сироварні Біласовиці” робитимемо свої сири, але кожен із них буде “Сиром на висоті”. Ми віримо, що український сир із легкістю може конкурувати з усіма згаданими вище, як і більшість українських продуктів, тому й популяризуємо цю ідею.
На сьогоднішній день наша сироварня одна з небагатьох в Україні, де можна придбати овечі сири з витримкою 3 роки.